Om oss

Bryne/Aase begravelsesbyrå bistår deg og dine, med planlegging og tilrettelegging av alle typer  begravelser. Gjennom tre generasjoner har vi erfaring og kunnskap som skal til for å bistå, i en for mange tung stund.

Om Bryne/Aase Begravelses­byrå

Kvalitet gjennom tre generasjoner

Første generasjon:

Bryne Begravelsesbyrå ble etablert av Albert Aase og kone hans Alma Aase i 1958, men første bisettelse ble gjort allerede så tidlig som i 1952 i samarbeid med et lokalt begravelsesbyrå i Stavanger. Samtidig dreiv de bakeri og kafè på Bryne med navn Aase kafeteria. Det var svært vanlig at pårørende med familie og venner kom på kafeen og fekk servering i minnesamvær. Etterhvert kom forespørselen om Albert kunne arrangere begravelser med påfølgende minnestund. Slik var starten til Bryne Begravelsesbyrå. Begravelsesbyrået ble drevet fra samme lokaler som kafe og bakeri.

Andre generasjon:

Andre generasjon Einar Aase blei med i driften fra 1973. Bryne Begravelsesbyrå kjøpte i 1990 nye lokaler i Reevegen 34 og startet opp eget verksted for gravmonument. Dette verkstedet står også den dag i dag, og er fortsatt i drift gjennom begravelsesbyrået. Bryne Begravelsesbyrå blei endret til et aksjeselskap.

Tredje generasjon:

Tredje generasjon Arild Aase startet i begravelsesbyrået i 1987. Bryne Begravelsesbyrå er et veldrevet firma med svært godt renomme. Sommeren 2007 døde Einar Aase. Familien Aase har drevet begravelsesbyrå på Bryne og Jæren i øve 50 år. Nå er det 3. generasjon Aase som driver videre. 

Albert Aase, Einar Aase, Arild Aase. 

De første sangheftene

Vi klarte å finne faktiske eksemplarer av noen av de første sangheftene som ble trykket hos Aase / Bryne Begravelsesbyrå. Det aller første, bisettelsen til Aslak Bjaanes, ble trykket helt tilbake i 1952 når vi holdt vår aller første bisettelse her på Bryne (i samarbeid med et lokalt begravelsesbyrå i Stavanger). De to andre heftene som vises her er fra 1954 og 1958. Takk til familien som lot oss publisere dette på nettsiden. Det er spesielt å se tilbake på sanghefter som nærmer seg et århundre gamle, og å se at de fortsatt er så godt bevarte – nesten uten noe tilsøling eller brette-merker (utenom det fra 1958). 

Våre partnere
Kvalitet - lokalt

Bryne/Aase Begravelsesbyrå

Kvalitet gjennom tre generasjoner