Om oss


Begravelsesbyrå gjennom 3 generasjoner

Bryne Begravelsesbyrå ble etablert av Albert Aase og kone hans Alma Aase i 1958. I samtidig dreiv de bakeri og kaffè på Bryne med navn Aase kaffeteria. Det var svært vanlig at pårørende med familie og venner kom på kaffeèn og fekk servering i minnesamvær. Etter kvart kom forespørselen om Albert kunne arrangere begravelser med påfølgende minnestund. Slik var starten til Bryne Begravelsesbyrå. Begravelsesbyrået ble drevet fra samme lokaler som kafe og bakeri.

Andre generasjon Einar Aase blei med i driften fra 1973. Bryne Begravelsesbyrå kjøpte i 1990 nye lokaler i Reevegen 34 og startet opp eget verksted for gravmonument. Bryne Begravelsesbyrå blei endret til et aksjeselskap.

Tredje generasjon Arild Aase startet i begravelsesbyrået i 1987. Bryne Begravelsesbyrå er et veldrevet firma med svært godt renomme. Sommeren 2007 døde Einar Aase. Familien Aase har drevet begravelsesbyrå på Bryne og Jæren i øve 50 år. Nå er det 3. generasjon Aase som driver videre.

Albert Aase, Einar Aase, Arild Aase


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke ¨denne siden, forutsetter vi at du samtykker til dette

Lukk