Personvernerklæring for Aase/Bryne Begravelsesbyrå

Denne Personvernerklæringen gjelder for Aase/Bryne Begravelsesbyrå  som er den behandlingsansvarlige og som kan innhente og bruke de personopplysninger som angis nedenfor i pkt. 2.

  1. Hvilke personopplysninger blir behandlet?

    Aase/Bryne Begravelsesbyrå  behandler følgende informasjon for å oppfylle formålet med behandling av personopplysningene: Navn, kontaktinformasjon, kjøps-/salgsbetingelser, reklamasjons historikk, kjøpsstatistikk, informasjon om produkter og tjenester som er solgt eller kjøpt, inngåtte avtaler, eierforhold rundt produkter, som har blitt solgt av Aase/Bryne Begravelsesbyrå  eller som har besøkt Aase/Bryne Begravelsesbyrå, samt annet som er relevant for overholdelse av inngåtte avtaler med deg. Personopplysninger kan også finnes i notater eller løpende tekst som ikke er strukturerte eller søkbare i Aase/Bryne Begravelsesbyrå dataregistre.Aase/Bryne Begravelsesbyrå  er behandlingsansvarlig for personopplysningene og lagrer og behandler personopplysninger i henhold til personopplysningsloven med forskrifter.

 

  1. Hvorfor innhenter vi opplysninger?

    Dine personopplysninger og den innsamlede informasjonen vil bli benyttet av Aase/Bryne Begravelsesbyrå  til oppfyllelse av avtaler med Aase/Bryne Begravelsesbyrå eller samarbeidspartnere, utstedelse av kundetilbud samt fullføring av lovpålagte forpliktelser.
  1. Underleverandører (databehandlere)

    Aase/Bryne Begravelsesbyrå  benytter underleverandører for å gjennomføre tjenesten, herunder til å drifte kommunikasjonsverktøy. Vi kan også engasjere samarbeidspartnere for å utføre analyser og spørreundersøkelser. Dette gjør det mulig å tilby deg som kunde bedre betingelser og tjenester. Aase/Bryne Begravelsesbyrå  er ansvarlig for all databehandling utført av underleverandører.

    Databehandleren skal etter avtale med oss behandle personopplysningene dine på den måten vi bestemmer. Vi pålegger databehandleren å sørge for en forsvarlig informasjonssikkerhet, herunder at persondata ikke kan overdras til andre.
  1. Overføring av personopplysninger til tredjepart

    Aase/Bryne Begravelsesbyrå  overfører i visse tilfeller personopplysninger om kunder til følgende kategorier av mottakere som Aase/Bryne Begravelsesbyrå  samarbeider med: Leverandører eller deres generalagenter samt deres nærstående selskap eller samarbeidspartnere, forsikringsselskaper og myndigheter.
  2. Retten til innsyn og endring av personlig data

    Du kan kontakte oss og få vite hvilke personopplysninger som er registrert om deg. Dersom opplysningene er feil, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve at de skal rettes eller slettes. Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke til at vi benytter dine opplysninger til markedsføringsformål (for eksempel utsendelse av SMS og nyhetsbrev).Kontaktdetaljer til Aase/Bryne Begravelsesbyrå : arild@aase-begravelse.no
  1. Avslutte ditt samtykke

    Om du ikke ønsker SMS eller nyhetsbrev, respekterer vi selvsagt det. Våre abonnenter kan enkelt avmelde seg fra vår e-postservice (nyhetsbrev). Dette kan du gjøre gjennom å klikke på avmeldingslinken som finnes i nedre del av alle nyhetsbrev fra Aase/Bryne Begravelsesbyrå Ønsker du ikke å motta SMS? Da kan du sende SMS med kodeord  Avmeld til 51 48 20 00. Om du har spørsmål om våre kommunikasjonskanaler via SMS eller nyhetsbrev, er du velkommen til å sende oss en e-post til arild@aase-begravelse.no


Sist oppdatert 24.05.2018

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke ¨denne siden, forutsetter vi at du samtykker til dette

Lukk