Galleri

Bryne/Aase begravelsesbyrå bistår deg og dine, med planlegging og tilrettelegging av alle typer  begravelser. Gjennom tre generasjoner har vi erfaring og kunnskap som skal til for å bistå, i en for mange tung stund.

Diverse bilder
Servering av mat – blomster

Blomster og dekorasjoner

Vi hjelper deg velge ut riktig dekorasjon for bisettelsen og arrangementet. Vi har gode avtaler med lokale leverandører, noe som gir oss gode priser og god kvalitet på et stort utvalg varer. Blomster og dekorasjoner finnes i alle fasonger, og til alle prisklasser. Vi kan også skreddersy etter dine behov. Prat med oss om dekorasjoner så hjelper vi deg med utvalget.

Besøk Blomserkvisten sin Facebook for å se tidligere arbeid de har gjort, eller for å kontakte dem direkte. 

Servering / mat

Sammen med våre leverandører kan vi tilby et rikt utvalg matvarer og servering for bisettelsen og sammenkomsten etter seremonien. Alt i fra kaker til smørbrød, eller mer skreddersydde alternativ. Ta kontakt for mer informasjon.

Lokalene og diverse

Aase / Bryne Begravelsesbyrå har holdt til i samme lokaler i lang tid, men har nylig pusset opp. Se bilder fra utstilling og lokaler her. Du kan også se det første sangheftet, som ble trykket i 1952, samt noen trykket litt senere i 1954 og 1958. Utstillingen er et lite utvalg av dekor og gravstøtter m.m. vi kan tilby. Snakk med oss for å høre hvordan vi kan finne riktig tilbehør til deg og dine. 

Våre partnere
Kvalitet - lokalt

Bryne/Aase Begravelsesbyrå

Kvalitet gjennom tre generasjoner